Slangopedia i mobilen En ordbok för slang, sköna ord, uttryck och talesätt - som du säger dom!
Hemsidan Slumpa Lägg till Om
1

Helvetesnatt

1     0
Har du någonsin haft så ont i magen så att du tror att världen ska gå under?
Helvetesnatt är tusen gånger det. Du önskar att du vore död istället.

Förekommer ofta i tropiska länder med katastrofal mathantering vilket leder till den sjukaste sortens bakterieflora. Helvetesnatt är ett resultat av att du förtärt sjukt olagad apsvans eller murkligt kranvatten i framförallt varma u-länder.

Det utspelar sig genom att båda dina hål som är sammankopplade med magsäcken ballar ur fullständigt vilket resulterar i att du kaskadspyr samtidigt som du skiter något likt ett kloakliknande vattenfall. Vart ska allt ta vägen? Vad hamnar i toan och vad hamnar på golvet?


Kristoffer är på kvinnojakt i Pattaya men efter en halvlyckad kväll på bargatan slutar allt i katastrof. När Kristoffer stänger ögonen för att sova så knackar döden på dörren för att ta honom mot en helvetesnatt. Kristoffer springer till toan med avföring mellan benen och precis när hans trötta stjärt slår sig ner på porslinstronen så känner han att det börjar bubbla även i den orala sektorn. Innan han vet ordet av så sprutar förmiddagens pad thai ur båda ändar och han känner sig som en maktlös drake med diarré. Golvet är kört, toan är sprängd. Det blir en helvetesnatt.
Thailand mat spya bajs jobbigt thai Asien
Av Hypokondriberg den 24 augusti 2023  0 kommentarer
2

Helvetesnatt

0     0
Första natten när en person är magsjuk/matförgiftad och det kommer ut materia ur alla tänkbara hål på människokroppen samtidigt.

Gunnar hade helvetesnatt i helgen då han sket, spydde och grät samtidigt.
magsjuk magsjuka matförgiftning matförgiftad
Av Våfflan99 den 18 februari 2023  0 kommentarer
 

Helvetesnatt? Hur menar du?